[Met een pioniermodel als een spiegel] Huang XI: Ik voel me niet moe om dingen goed te doen.

[Met een pioniermodel als een spiegel] Huang XI: Ik voel me niet moe om dingen goed te doen.

Huang Xizhen zei vaak: "Moet het doen naar de frontlinie van ontwerpwerk." Om beter te voldoen aan de speciale vereisten van het ziekenhuisontwerp, vraagt ??hij altijd zorgvuldig de dokter, verpleegster en bestudeer hij zorgvuldig de complexe workflow van het ziekenhuis.

Ga naar het bouwteam "Chat" en luister naar de meningen van het Bouwmedewerkers.

Zhao Wenqing, Dean Of Hebei People’s Hospital, vertelde verslaggevers: "Dr. Huang komt onderzoek, of het nu leiderschap of gewone werknemers is, zei iedereen," als een bekende expert, vind het grote project om naar de deur te gaan moet worden aangesloten. " Maar toen sommige provinciale ziekenhuizen hem kwamen te vinden, aarzelde hij vaak niet om te beloven.

Wanneer u een grassroots-ziekenhuisproject maakt, om geld te besparen voor de andere partij, heeft hij zelfs personeelspersoneel minder geadviseerd om een ??aantal ontwerpkosten te verzamelen. "We grapten, Dr. Huang om het ziekenhuis te bouwen vaak elleboog." Zhao Jie, Dean van China Zhongyuan Medical Building and Design, zei. Het is de gewoonte van Huang Xizhen.

Assistent Liang Jianli zei: "Er is altijd een ster, hij doet er altijd niet toe, en hij woont in een eenvoudig klein hotel.

Dieet is ook van kieskeurig, ik eet graag een kom rundvleesnoedels aan de kant van de weg wanneer ze reizen.

"In maart dit jaar heeft Huang Xizhen de 100.000 yuan-bonus van de hoogste eer Liang Sicheng Award van de Bouwer gedoneerd. Huang Xizhen zei:" Ik ben slechts een grassroots party-lid, een gewone vaardigheid, het leven is niet pijn. " Open een ziekenhuis, dit werk is heel zinvol.

Ik ben ge?nteresseerd, er is ook een verantwoordelijkheid om een ??beter ziekenhuis beter te ontwerpen. ".

You Might Also Like