Yunyan District hield een "drie hervorming" werk om speciale verzendvergadering te bevorderen

Yunyan District hield een "drie hervorming" werk om speciale verzendvergadering te bevorderen

ontmoetingsplek.Yang Zhirong eiste dat het principe van de regering-LED, burgers, marktoperaties en sloop, en bijten het doel zonder ontspanning, krachtige, hoge kwaliteit en effici?nt bevorderen van de "drie hervormingen" van het hele district.

Om het leiderschap van de organisatie te versterken, stelt u het hoofdkantoor in, implementeer het "driedaagse onderwerp, dagelijkse schema", op hoog niveau co?rdinatiepromotie "drie veranderingen".

Om de doeltaak te verfijnen, markeert u de sleutelpunten, implementeer verantwoordelijkheden, lijst en accountbeheer.Het is noodzakelijk om de behandeling van procedures te versnellen en het werk van "drie hervorming" volgens de wet te bevorderen.Om de financieringsgaranties te versterken.

Om de propaganda van het beleid te versterken, laat het publiek "drie veranderingen", ondersteunen "drie hervormingen", deelnemen aan "drie wijzigingen".

Om bouwveiligheidsbeheer te versterken om ervoor te zorgen dat het project veilig en geavanceerd is.De relevante afdelingen van het district, de belangrijkste persoon die verantwoordelijk is voor het regionale platform en de relevante persoon die verantwoordelijk is voor het regionale platformbedrijf.(图 / 李 李 加兵) (Editor: Li Yongxin (stage), Chen Kangqing) Delen Laat meer mensen de aanbevolen lezen zien.

You Might Also Like